Flotte og stærke skabe til din skole eller forening.

Køb eller lej elevskabe, skabe, garderobeskabe eller computerskabe af os.

Vi er producenten og der er ingen fordyrende led imellem os og dig. 

 

Hvis du ønsker at installere nye garderobeskabe eller har brug for at udskifte dine gamle garderobeskabe, men budgettet kan ikke dækning dine omkostninger, så har vi den helt rigtige løsning.

Vores skabe er designet specielt til dig og dit miljø.

Skoleskab.dk samarbejder med skoler og foreninger. Vi installerer vores flotte og stærke skabe helt gratis.

Eleverne eller brugerne kan derefter leje et skabsrum for skoleåret eller en givende periode direkte fra os ved at besøge www.skoleskab.dk og betale online for leje af skabet. Eleven/lejeren tilsendes derefter kombinationen for deres lås i kvitterings e-mailen. I slutningen af skoleåret eller den aftalt lejeperiode vil låsene blive nulstillet og er derefter klar til at blive udlejet det følgende år/periode. 

Løsningen er simpel, der er ingen nøgler der skal håndteres, ingen penge skal indsamles, alt behandles online og kører automatisk. Alt I skal gøre er at give plads til skabene, vi gør resten! Herunder et årlig vedligeholdelses besøg, så de er klar til det nye skoleår.

 

Så hvad venter du på? Kontakt os i dag og få installeret højkvalitetskabe med eller uden opladningsmuligheder i din skole/forening helt gratis!

 

Hvorfor vælge udlejnings modellen?

Ingen økonomiske byrde ved køb - budget kan bruges andre steder.

Få alle skabene i har brug for.  Vi har også plastikskabe der kan installeres uden for og som er 100% vandtætte. 

Ejerskab - undersøgelser viser, at elever/forældrer eller lejeren tager sig bedre af rengøringen/plejen af skabene, når de har bidraget til skabsudgifterne.

 

Hvorfor vælge skoleskab.dk?

Vores skabe er af meget højt kvalitet - de er utroligt robuste og holdbare. Skabene er fremstillet af stål og beklædt med højtrykslaminat. 

Find yderligere oplysninger om vores fantastiske udvalg af skabe her på siden.

Ingen nøgler - vores lås drives af en kombination sendt direkte til elev/lejer, så der er ingen nøgler der skal holdes styr på. 

Hvis man glemmer koden kan en påmindelse hurtigt sendes til eleven/lejeren via e-mail. Skolen/foreningen får en masterkode til brug for akut adgang.

Kundeservice - Tryghed i købet og hjælp til vores kunde er et vigtigt begreb for os. Vores største ambition er, at du skal føle dig godt tilfreds med dit køb/leje. 

Landsdækkende dækning - Vi installerer og administrerer skabe i hele Danmark, ingen ø eller landsdel er for små til os, alle får den samme service.